Selskap

Selskapsmeny

 På Osteria Moderna handler alt om å skape en varm og imøtekommende atmosfære. Vår selskapsmeny er skreddersydd for grupper og samlinger, noe som gjør den til et flott valg for arrangementer som forretningsmiddager.

Med fokus på å bringe mennesker sammen gjennom smak, tilbyr vår meny et fristende utvalg av retter som alle kan nyte og dele.

Selskapsmenyene er tilgjengelige for grupper med minimum 14 gjester. Ta kontakt med restauranten for å tilpasse en selskapspakke som passer for deres gruppe.

Pizza & Pasta

Pizza & Pasta Delingsmeny

Meny

Antipasto misto all´italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter.

Pizza & Pasta Sharing
Du vil få glede av en blanding av pizza, pasta og salater. Vi fortsetter å servere til alle er mette.

Dessert
Til dessert vil du nyte en herlig godbit med to valg fra vår dessertmeny, nøye kuratert av vår konditorisjef.

* 3 retter : 496,-
* 2 retter (forrett og hovedrett): 406,-
* 2 retter (hovedrett og dessert): 350,-
* kun hovedrett: 260,-

Set-meny

3 Corse menu di terra / Skogens meny 

Meny

Antipasto – Funghi arrosto e patate
Grillet Cardoncelli-sopp servet med røkt potetpuré, vegetarisk demi-glace og persileolje. | A: selleri, sulfitt, melk

Primo – Fettuccine al ragù di agnello 
Fettuccine pasta servert med lammeragu og rosmarin. | A: hvete, sulfitt, selleri, melk

Secondo – Filetto di manzo Norvegese al pepe verde 
Grillet norsk biff av indrefilet servert med grønn peppersaus, poteter, ristede asparges og brokkolini.   | A: melk, sulfitt, selleri, sennep

Dolce – Pastiera Napoletana 
Typisk napolitansk kake laget av smuldret skorpe, kremet ricotta-fylling med kandisert frukt, hvete og appelsinblomst; “Essensen av italiensk bakverkstradisjon”.   | A: nøtter, melk, egg, hvete

* 3 retter (med primo): 530,-
* 3 retter (med secondo): 690,-
* Vinpakke: 490,-

3 Corse menu di mare / Havets meny

Meny

Antipasto – Antipasto misto di mare 
Et utvalg av sesongens spesialiteter fra havet.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, egg, melk, sulfitt, hvete, sennep

Primo – Fregola ai frutti di mare 
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Secondo – Merluzzo in guazzetto
Grillet filet av svart torsk servert med syltet pak choy-kål, poteter og demi glace av fisk og tomat.   | A:fisk, sulfitt, selleri, melk, skalldyr, bløtdyr

Dolce – Limone al limone 
Sitronmousse med en kjerne av basilikumkrem.   | A: mandel, melk, egg

* 3 retter (med primo): 630,-
* 3 retter (med secondo): 630,-
* Vinpakke: 490,-

5 Corse menu all´Italiana 

Meny

Entré
Østers, brød og olivenolje. | A: bløtdyr, hvete, egg

Uova, patate e asparagi 
Posjert egg, servert med en sauté av asparges og brødsmuler, sjalottløk, poteter og aspargesskum. | A: egg, melk, hvete, sulfitt

Fregola ai frutti di mare 
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Anatra ai frutti rossi 
Grillet andebryst servert med grillet pak choy-kål, røkt potetpuré og demi-glace av bringebær.   | A: selleri, sulfitt, melk

Dolce
“Pasticcini e Formaggi”, et utvalg av våre beste desserter og oster.  | A: (spør din servitør om allergener)

* Meny: 890,-
* Vinpakke: 790,-

Bli med oss på Osteria Moderna for en ekstraordinær kulinarisk reise hvor hver munnfull fanger essensen av Italia gjennom lokale øyne.