Selskap

Selskapsmeny

Selskapsmenyene er tilgjengelige for grupper med minimum 10 gjester, og de må bestilles av hele følget.

På Osteria Moderna handler alt om å skape en varm og imøtekommende atmosfære. Vår selskapsmeny er skreddersydd for grupper og samlinger, noe som gjør den til et flott valg for arrangementer som forretningsmiddager.

Med fokus på å bringe mennesker sammen gjennom smak, tilbyr vår meny et fristende utvalg av retter som alle kan nyte og dele.

Pizza & Pasta

Pizza & Pasta Delingsmeny

Meny

Antipasto misto all´italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter.

Pizza & Pasta Sharing
Du vil få glede av en blanding av pizza, pasta og salater. Vi fortsetter å servere til alle er mette.

Dessert
Til dessert vil du nyte en herlig godbit med to valg fra vår dessertmeny, nøye kuratert av vår konditorisjef.

* 3 retter : 496,-
* 2 retter (forrett og hovedrett): 406,-
* 2 retter (hovedrett og dessert): 350,-
* kun hovedrett: 260,-

Set-meny

3 Corse menu di terra / Skogens meny 

Meny

Antipasto – Uovo, patate e tartufo 
Posjert egg med trøffelkrem, stekt sopp, brødkrutonger, poteter, Parmigiano Reg- giano-skum og tynne skiver av sort trøffel.   | A: hvete, sulfitt, melk, egg

Primo – Bigolo all´anatra 
Fersk pasta med anderagu og demi-glace av and.   | A: hvete, sulfitt, selleri, egg

Secondo – Filetto al pepe verde 
Tilbake til fortiden – en tidløs rett fra italiensk tradisjon. Stekt indrefilet av okse servert med brokkoli- og potetpai, og en klassisk saus laget av fløte, oksekraft og grønn pepper.   | A: melk, sulfitt, selleri, sennep, egg

Dolce – Cioccolato e pera 
Sjokoladekake med pæregelé, serveres med pæresorbet.   | A: melk, egg

* 3 retter (med primo): 530,-
* 3 retter (med secondo): 680,-
* Vinpakke: 490,-

3 Corse menu di mare / Havets meny

Meny

Antipasto – Baccalá alla vicentina 
Fra Røst til Vicenza. En typisk norditaliensk rett laget med stue saltet og tørket torsk (tørrfisk), servert med polenta-chips.   | A: fisk, melk, hvete

Primo – Chitarrina al gambero Rosso 
Chitarrina spaghetti tilberedt i skalldyrbisque, servert med halvtørkede cherryto-mater og rød reketartar fra Mazara del Vallo.   | A: hvete, skalldyr, sulfitt, selleri

Secondo – Rana Pescatrice
Stekt filet av breiflabb, servert med salat, syltede grønnsaker og sitrus beurre blanc.   | A: fisk, sennep, sulfitt, melk

Dolce – Millefoglie 
Butterdeigskake fylt med karamell, konditorkrem, bringebær og sjokoladeflak.   | A: melk, hvete, egg

* 3 retter (med primo): 560,-
* 3 retter (med secondo): 670,-
* Vinpakke: 490,-

Menu in condivisione / Delingsmeny 

Få en typisk italiensk matopplevelse gjennom ulike forretter, hovedretter og desserter

Aperitivo
Typisk italiensk fingermat før middag. | A: (spør servitøren om allergener)

Antipasto misto all italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter. | A:(spør servitøren om allergener)

La nostra pasta  
En rett som vil variere avhengig av tilgjengeligheten av ferske ingredienser.   | A: (spør servitøren om allergener)

Agnello 
Grillet lammecarrè servert med potetpurè, stekte grønnsaker
og demi-glace av rosmarin.   | A: melk, sulfitt

Dolci
Et utvalg av våre beste desserter.  | A: (spør din servitør om allergener)

* Meny: 870,-
* Vinpakke: 790,-

Bli med oss på Osteria Moderna for en ekstraordinær kulinarisk reise hvor hver munnfull fanger essensen av Italia gjennom lokale øyne.