Selskap

Selskapsmeny

Selskapsmenyene er tilgjengelige for grupper med minimum 14 gjester. Ta kontakt med restauranten for å tilpasse en selskapspakke som passer for deres gruppe.

På Osteria Moderna handler alt om å skape en varm og imøtekommende atmosfære. Vår selskapsmeny er skreddersydd for grupper og samlinger, noe som gjør den til et flott valg for arrangementer som forretningsmiddager.

Med fokus på å bringe mennesker sammen gjennom smak, tilbyr vår meny et fristende utvalg av retter som alle kan nyte og dele.

Pizza & Pasta

Pizza & Pasta Delingsmeny

Meny

Antipasto misto all´italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter.

Pizza & Pasta Sharing
Du vil få glede av en blanding av pizza, pasta og salater. Vi fortsetter å servere til alle er mette.

Dessert
Til dessert vil du nyte en herlig godbit med to valg fra vår dessertmeny, nøye kuratert av vår konditorisjef.

* 3 retter : 496,-
* 2 retter (forrett og hovedrett): 406,-
* 2 retter (hovedrett og dessert): 350,-
* kun hovedrett: 260,-

Set-meny

3 Corse menu di terra / Skogens meny 

Meny

Antipasto – Uovo, patate Funghi arrosto  
Grillet Cardoncelli-sopp servet med røkt potetpuré, vegetarisk demi-glace og persileolje. | A: selleri, sulfitt, melk

Primo – Fettuccine al ragù di agnello 
Fettuccine pasta servert med lammeragu og rosmarin. | A: hvete, sulfitt, selleri, melk

Secondo – Filetto di manzo Norvegese al pepe verde 
Grillet norsk biff av indrefilet servert med grønn peppersaus, poteter, ristede asparges og brokkolini.   | A: melk, sulfitt, selleri, sennep

Dolce – Pastiera Napoletana 
Typisk napolitansk kake laget av smuldret skorpe, kremet ricotta-fylling med kandisert frukt, hvete og appelsinblomst; “Essensen av italiensk bakverkstradisjon”.   | A: nøtter, melk, egg, hvete

* 3 retter (med primo): 530,-
* 3 retter (med secondo): 690,-
* Vinpakke: 490,-

3 Corse menu di mare / Havets meny

Meny

Antipasto – Antipasto misto di mare 
Et utvalg av sesongens spesialiteter fra havet.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, egg, melk, sulfitt, hvete, sennep

Primo – Fregola ai frutti di mare 
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Secondo – Merluzzo in guazzetto
Grillet filet av svart torsk servert med syltet pak choy-kål, poteter og demi glace av fisk og tomat.   | A:fisk, sulfitt, selleri, melk, skalldyr, bløtdyr

Dolce – Limone al limone 
Sitronmousse med en kjerne av basilikumkrem.   | A: mandel, melk, egg

* 3 retter (med primo): 630,-
* 3 retter (med secondo): 630,-
* Vinpakke: 490,-

5 Corse menu all´Italiana 

Meny

Entré
Østers, brød og olivenolje. | A: bløtdyr, hvete, egg

Uova, patate e asparagi 
Posjert egg, servert med en sauté av asparges og brødsmuler, sjalottløk, poteter og aspargesskum. | A: egg, melk, hvete, sulfitt

Fregola ai frutti di mare 
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Anatra ai frutti rossi 
Grillet andebryst servert med grillet pak choy-kål, røkt potetpuré og demi-glace av bringebær.   | A: selleri, sulfitt, melk

Dolce
“Pasticcini e Formaggi”, et utvalg av våre beste desserter og oster.  | A: (spør din servitør om allergener)

* Meny: 890,-
* Vinpakke: 790,-

Bli med oss på Osteria Moderna for en ekstraordinær kulinarisk reise hvor hver munnfull fanger essensen av Italia gjennom lokale øyne.