Meny
Middag
Antipasti
Verza e patate
(V) A: mel, sulfitt, sennep
Uovo, patate e tartufo
A: sulfitt, gluten, melk, egg
Vitello Tonnato
A: sulfitt, fisk, selleri, egg
Battuta di manzo
A: fisk, sulfitt, laktose, sennep, nøtter
Baccalà alla vicentina
A: fisk, melk, mel
Antipasto all’italiana
(spør servitøren om allergener)
Primi
Chitarrina al gambero rosso
A: mel, skalldyr, sulfitt, selleri
Mezze maniche alla carbonara
A: mel, egg
Risotto alla milanese
A: selleri, sulfitt, melk
Bigolo all’anatra
A: mel, sulfitt, selleri, egg
Fusillone alla trapanese
A: mel, mandler
Ziti alla Genovese
A: mel, sulfitt
Secondi
Costata di manzo
A: selleri, sulfitt
Rana pescatrice
A: fisk, sennep, sulfitt, laktose
Pollo e patate
A: egg, sulfitt
Agnello
A: melk, sulfitt, selleri
Cavolfiore e topinambur
A: sulfitt
Guancia al pomodoro
A: melk, sennep, selleri
Filetto al pepe verde
Stekt indrefilet av okse servert med brokkoli- og potetpai, og en klassisk saus laget av fløte, oksekraft og grønn pepper
A: melk, sulfitt, selleri, sennep
Pizza
Pizze
Margherita
A: mel, melk
Alla bufala
A: mel, fisk
Parma
A: mel, melk
Guanciale e tartufo nero
A: mel, melk
Salsiccia e funghi
A: mel, melk
Genovese
A: mel, melk, hasselnøtter, sulfitt
Calabrese
A: mel, melk
Vegana
(be om bøffelmozzarella for et vegetarisk alternativ)
A: mel
3-retters menu di mare / havets meny
3-Retters primi Antipasto / primo / dessert
Baccalà alla vicentina – A: fisk, melk, mel
Chitarrina al gambero rosso – A: mel, skalldyr, sulfitt, selleri
Millefoglie – A: melk, mel
Vinpakke
3-Retters secondi Antipasto / secondo / dessert
Baccalà alla vicentina – A: fisk, melk, mel
Rana pescatrice – A: fisk, sennep, selleri, laktose
Millefoglie – A: melk, mel
Vinpakke
3-retters menu di terra / skogens meny
3-Retters primi Antipasto / primo / dessert
Bigolo all’anatra – A: mel, sulfitt, selleri, egg
Kanuga, crema inglese e sorbetto pera – A: melk, egg
Vinpakke
3-Retters secondi Antipasto / secondo / dessert
Filetto al pepe verde – A: melk, sulfitt, selleri
Kanuga, crema inglese e sorbetto pera – A: melk, egg
Vinpakke
Menu in condivisione / Delingsmeny
Menu in condivisione
Aperitivo
Typisk italiensk fingermat før middag (spør servitøren om allergener)
Antipasto misto all italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter (spør servitøren om allergener)
Primi
Fusillone alla trapanese. Fusillone-pasta servert med rød pesto av mandler og soltørkede tomater,
toppet med basilikumkrem A: mel, mandler
Secondi
Agnello. Grillet lammecarrè servert med potetpurè, stekte grønnsaker
og demi-glace av rosmarin A: melk, sulfitt
Dolci
Et utvalg av våre beste desserter (spør din servitør om allergener)
Vinpakke
Barnemeny
Lasagna bolognese
A: melk, sulfitt, mel
Pasta al pomodoro
A: mel
Risotto al parmigiano reggiano
A: melk, mel
Polpette della nonna
A: melk, mel
Pizza bambino
A: Melk, gluten
Vegansk
3 Retters Vegansk
3-Retters vegan Antipasto / primo / dessert
Fusillone alla trapanese – A: mel, mandler
Budino cocco e lamponi – A: mel
Vinpakke
*Alle pizzaer kan serveres glutenfri (glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)
Dessert
Dolci
Tiramisu
A: melk, egg
Millefoglie
A: melk, mel
Cioccolato e pera
A: melk, egg
Tartelletta limone e meringa
A: mandel, melk, egg
Babà al rum
A: egg, gluten, melk, sulfitt
Lamponi e cocco
A: mel
Formaggi Italiani
A: melk, nøtter, mel