Meny

Middag

Aperitivo

Olive e pane fritto

59,-

Marinerte oliven og fritert brød.   | A:nøtter, hvete

Antipasto misto di terra

195,-

Et utvalg av italienske spesialiteter   | A: hvete, melk, sulfitt

Focaccina parma e rosmarino

185,-

Steinovnsbakt focaccia med Parma-skinke, rosmarin og olivenolje.  | A: hvete

Focaccina guanciale

185,-

Steinovnsbakt focaccia med Guanciale, rosmarin og olivenolje.   | A: hvete

Antipasti

Uova, patate e asparagi

185,-

Posjert egg, servert med en sauté av asparges og brødsmuler, sjalottløk, poteter og aspargesskum.   | A: egg, melk, hvete, sulfitt

Funghi arrosto e patate

190,-

Grillet Cardoncelli-sopp servert med røkt potetpuré, vegetarisk demi-glace og persilleolje.   | A: melk, selleri, sulfitt

Vitello Tonnato

190,-

Tynnskåret, langtidsstekt kalvekjøtt, kapers og tunfisksaus   | A: sulfitt, fisk, selleri, egg

Cozze al pomodoro fresco

179,-

Sauté av lokale blåskjell, servert med fersk tomatsaus, hvitløk og ristet brød.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt, hvete

Antipasto misto di terra

195,-

Et utvalg av italienske spesialiteter.   | A: hvete, melk, sulfitt, fisk, egg

Antipasto misto di mare

259,-

Et utvalg av sesongens spesialiteter fra havet.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, egg, melk, sulfitt, hvete, sennep

Primi

Fettuccine al ragù di agnello

239,-

Fettuccine servert med lammeragu og rosmarin    | A: hvete, selleri, melk, sulfitt

Paccheri al pomodoro fresco di stagione

220,-

Paccheri servert med hjemmelaget fersk tomatsaus, basilikum og Parmigiano Reggiano 30 mnd. (spør oss for en vegansk versjon).   | A: hvete, sulfitt

Risotto, peperoni ed erborinato

239,-

Kremet Carnaroli-ris servert med grønn paprikasaus, brødsmuler, ristede paprika og fondue av blå pecorino-ost og honning.   | A: hvete, melk, sulfitt

Fregola ai frutti di mare

269,-

Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Fusillone al pesto genovese

230,-

Fusilloni servert med «Pesto alla Genovese», kokte poteter og grønne bønner.   | A: hvete, milk, nøtter, sulfitt

Linguine alle vongole e bottarga

239,-

Linguine servert med vongole og sardinsk Bottarga (saltet og lufttørket rogn).    | A: hvete, fisk, bløtdyr, sulfitt

Secondi

Costata di manzo tørrlagret i 45 dager

725,-

Tørrlagret biff (ca 600-700g) servert med sesongens grønnsaker og Barbera-gjæret blåbærsaus (1-2 personer).   | A: selleri, sulfitt, sennep, melk

Rana pescatrice

345,-

Stekt filet av breiflabb, servert med salat, syltede grønnsaker og sitrus beurre blanc.   | A: fisk, sennep, sulfitt, melk

Filetto di manzo norvegese al pepe verde

430,-

Grillet norsk biff av indrefilet servert med grønn peppersaus, poteter, ristede asparges og brokkolini.    | A: selleri, sulfitt, melk, sennep

Costine d ́agnello al rosmarino

420,-

Grillet lammecarrè servert med ristede sopp – og aubergine, røkt potetpuré og demi-glace av rosmarin.   | A: selleri, sulfitt, melk, sennep

Anatra ai frutti rossi

420,-

Grillet andebryst servert med grillet pak choy-kål, røkt potetpuré og demi-glace av bringebær.   | A: selleri, sulfitt, melk

Merluzzo in guazzetto

270,-

Grillet filet av svart torsk servert med syltet pak choy-kål, poteter og demi glace av fisk og tomat.   | A: fisk, sulfitt, selleri, melk, skalldyr, bløtdyr

Melanzana tricolore

225,-

Grillet aubergine servert som “La Parmigiana”     | A: melk

Pizza

Pizze

Margherita

190,-

Tomatsaus, mozzarella, basilikum, Parmigiano reggiano, olivenolje.   | A: hvete, melk

Alla bufala

215,-

Mozzarella, halvtørkede cherrytomater, basilikum, bøffelmozzarella, Parmigiano Reggiano 30 mnd..   | A: hvete, melk

Parma

250,-

Tomatsaus, mozzarella, Parmaskinke 24 mnd., rucola, Parmigiano Reggiano 30 mnd.   | A: hvete, melk

Calzone

240,-

Inbakt pizza med mozzarella, tomtsaus, ventricina pølse, basilikum, rucola og Parmigiano Reggiano 30 mnd.    | A: hvete, melk

Parma e fichi

240,-

Mozzarella, gorgonzola ost, fikenmarmelade og Parmaskinke 24 mnd.    | A: hvete, melk,

Calabrese

230,-

Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, nduja, rødløk.   | A: hvete, melk

Alle Acciughe

230,-

Tomatsaus, stekte tomater, bøffelmozzarella, ansjos fra Cantabrico, oregano og hvitløksolje. | A: hvete, melk, fisk

Vegana

220,-

Rødløk, halvtørkede cherrytomater, oliven, basilikum, kapers, hvitløksolje og oregano
(be om bøffelmozzarella for et vegetarisk alternativ).   | A: hvete

 

Quattro Formaggi

225,-

Tomatsaus, mozzarella, gorgonzola, pecorino og Parmigiano Reggiano 30 mnd.   | A: hvete, melk

 

Al Carpaccio

249,-

Mozzarella, rucola, tomatpesto, marinert carpaccio av indrefilet og Parmigiano Reggiano 30 mnd.   | A: hvete, melk

 

*Alle pizzaer kan serveres glutenfri (glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)

3 Corse menu di mare / Havets meny 

Meny

Antipasto – Antipasto misto di mare
Et utvalg av sesongens spesialiteter fra havet.    | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, egg, melk, sulfitt, hvete, sennep

Primo – Fregola ai frutti di mare  
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.    | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Secondo – Merluzzo in guazzetto
Grillet filet av svart torsk servert med syltet pak choy-kål, poteter og demi glace av fisk og tomat.    | A: fisk, sulfitt, selleri, melk, skalldyr, bløtdyr

Dolce – Limone al limone 
Sitronmousse med en kjerne av basilikumkrem.      | A: mandel, melk, egg

* 3 retter (med primo): 630,-
* 3 retter (med secondo): 630,-
* Vinpakke: 490,-

3 Corse menu di terra / Skogens meny 

Meny

Antipasto – Funghi arrosto e patate 
Grillet Cardoncelli-sopp servert med røkt potetpuré, vegetarisk demi-glace og persilleolje   | A: melk, selleri, sulfitt

Primo – Fettuccine al ragù di agnello 
Fettucine servert med lammeragu og rosmarin.   | A: hvete, selleri, melk, sulfitt

Secondo – Filetto di manzo Norvegese al pepe verde 
Grillet norsk biff av indrefilet servert med grønn peppersaus, poteter, ristede asparges og brokkolini.   | A: melk,sulfitt,selleri, sennep

Dolce – Pastiera Napoletana 
Typisk napolitansk kake laget av smuldret skorpe, kremet ricotta-fylling med kandisert frukt, hvete og appelsinblomst;
“Essensen av italiensk bakverkstradisjon”.   | A: nøtter, egg, melk, hvete

* 3 retter (med primo): 530,-
* 3 retter (med secondo): 690,-
* Vinpakke: 490,-

5 CORSE MENU

Entre ́
Østers, brød og olivenolje. | A: bløtdyr, hvete, egg

Uova, patate e asparagi
Posjert egg, servert med en sauté av asparges og brødsmuler, sjalottløk, poteter og aspargesskum. | A: egg, melk, hvete, sulfitt

Fregola ai frutti di mare  
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.   | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Anatra ai frutti rossi 
Grillet andebryst servert med grillet pak choy-kål, røkt potetpuré og demi-glace av bringebær.   | A: selleri, sulfitt, melk

Dolce
“Pasticcini e Formaggi”, et utvalg av våre beste desserter og oster.  | A: (spør din servitør om allergener)

* Meny: 890,-
* Vinpakke: 790,-

Barnemeny

Lasagna bolognese

149,-

Typisk italiensk hjemmelaget lasagne.   |A: melk, sulfitt, hevte

Pasta al pomodoro

149,-

Pasta med tomatsaus.   |A: hvete

Risotto al parmigiano reggiano

149,-

Carnaroli-risotto i en kremete saus av smør og parmesan.   | A: melk, selleri

Pizza bambino

149,-

Mozzarella, tomatsaus, velg mellom italiensk skinke eller pølse.   | A: melk, hvete

Dessert

Dolci

Tiramisu

130,-

Tradisjonell italiensk dessert.   | A: melk, egg

Pastiera Napoletana

135,-

Typisk napolitansk kake laget av smuldret skorpe, kremet ricotta-fylling med kandisert frukt, hvete og appelsinblomst;
“Essensen av italiensk bakverkstradisjon”
.    | A: nøtter, egg, melk, hvete

Creme Brulèe al Pistacchio e Lamponi

149,-

Pistasj crème brûlée servert med pistasj crumble og bringebæris.   | A: nøtter, mandel, melk, egg , hvete

Limone al Limone

145,-

Sitronmousse med en kjerne av basilikumkrem.   | A: mandel, melk, egg

Cheesecake all ́Albicocca

145,-

Ostekake med aprikos- og cashewnøtter (vegansk).    | A: nøtter, mandel

Cioccolato e Cocco

135,-

Sjokoladekake servert med Dacquoise-kjeks, kakao-is og kremet saus av kakao.   (Kan serveres glutenfri).     | A: nøtter, melk, egg, hvete

Formaggi

169,-

Et utvalg av fire oster, servert med brød og tilbehør.   | A: nøtter