Meny

Middag

Aperitivo

Olive e pane fritto

59,-

Marinerte oliven og fritert brød.   | A:nøtter, hvete

Focaccina parma e rosmarino

185,-

Steinovnsbakt focaccia med Parma-skinke, rosmarin og olivenolje.  | A: hvete

Focaccina guanciale

185,-

Steinovnsbakt focaccia med Guanciale, rosmarin og olivenolje.   | A: hvete

Supplì

95,-

Supplì er en fritert risbolle, typisk for det romerske kjøkkenet.  | A: hvete

Antipasti

Verza e patate

175,-

Grillet savoykål, glasert med honning-sennep, servert med potetkrem.  | A: hvete, sulfitt, sennep

Uovo, patate e tartufo

195,-

Posjert egg med trøffelkrem, stekt sopp, brødkrutonger, poteter, Parmigiano Reggiano skum og tynne skiver av sort trøffel.   | A: hvete, sulfitt, melk, egg

Vitello Tonnato

190,-

Tynne skiver kalvekjøtt servert med tradisjonell tonnatosaus.   | A: sulfitt, fisk, selleri, egg

Battuta di manzo

185,-

Biff tartar servert med yoghurt fra Røros, demi-glace majones, rips og hasselnøttcrumble.   | A: fisk, sulfitt, melk, sennep, nøtter

Baccalà alla vicentina

175,-

Fra Røst til Vicenza. En typisk norditaliensk rett laget med stuet, saltet og tørket torsk (tørrfisk), servert med polentachips.   | A: fisk, melk, hvete

Antipasto all’italiana

179,- pr. pers

En smak av forskjellige italienske spesialiteter.   | A: (spør servitøren om allergener)

Primi

Chitarrina al gambero rosso

280,-

Chitarrina spaghetti tilberedt i skalldyrbisque, servert med halvtørkede cherrytomater og rød reketartar fra Mazara del Vallo.   | A: hvete, skalldyr, sulfitt, selleri, melk

Paccheri alla Montanara

230,-

Paccheri servert med stekt guanciale, trøffelkrem og ristede sopp.   | A: hvete, sulfitt, melk

Risotto alla milanese

240,-

Kremet risotto av Carnaroli-ris med safran og braisert “Ossobuco”.   | A: selleri, sulfitt, melk

Bigolo all’anatra

240,-

Fersk pasta med anderagu og demi-glace av and.   | A: hvete, sulfitt, selleri, egg

Fusillone alla trapanese

230,-

Fusillone servert med rød pesto, laget av mandler, soltørkede tomater, toppet med basilikumkrem.   | A: hvete, mandler

Ziti alla Genovese

230,-

Ziti servert med typisk napolitansk pastasaus, laget av stuet biff og løk.   | A: hvete, sulfitt

Secondi

Costata di manzo

690,-

Tørrlagret biff (ca 600g) servert med sesongens grønnsaker og Barbera-gjæret blåbærsaus (1-2 personer).   | A: selleri, sulfitt

Rana pescatrice

330,-

Stekt filet av breiflabb, servert med salat, syltede grønnsaker og sitrus beurre blanc.   | A: fisk, sennep, sulfitt, melk

Pollo e patate

600,-

En helgrillet kylling (900/1000g) servert med sesongens grønnsaker og sitronmajones (Passer for 2 pers).   | A: egg, sulfitt

Agnello

380,-

Grillet lammecarrè servert med potetpurè, stekte grønnsaker og demi-glace av rosmarin.   | A: melk, sulfitt, selleri

Cavolfiore e topinambur

220,-

Stekt, glasert blomkål servert med bønnepurè og stekt jordskokk.   | A: sulfitt

Guancia al pomodoro

330,-

Stuet oksekjake med potetpurè, spinatsalat og demi-glace av tomat.   | A: melk, sennep, selleri

Filetto al pepe verde

389,-

Tilbake til fortiden, en tidløs rett fra italiensk tradisjon.
Stekt indrefilet av okse servert med brokkoli- og potetpai, og en klassisk saus laget av fløte, oksekraft og grønn pepper.   | A: melk, sulfitt, selleri, sennep, egg

Pizza

Pizze

Margherita

190,-

Tomatsaus, mozzarella, basilikum, Parmigiano reggiano, olivenolje.   | A: hvete, melk

Alla bufala

215,-

Mozzarella, halvtørkede cherrytomater, basilikum, bøffelmozzarella, Parmigiano Reggiano 30 mnd..   | A: hvete, melk

Parma

250,-

Tomatsaus, mozzarella, Parmaskinke 24 mnd., rucola, Parmigiano Reggiano 30 mnd.   | A: hvete, melk

Alle Acciughe

230,-

Tomatsaus, stekte tomater, bøffelmozzarella, ansjos fra Cantabrico, oregano og hvitløksolje. | A: hvete, melk, fisk

Salsiccia e funghi

250,-

Mozzarella, hjemmelaget pølse, sesongens sopp, taleggio, persilleolje.   | A: hvete, melk

Genovese

250,-

Mozzarella, typisk napolitansk stuet biff- og løkragu, soltørkede tomater, pecorino ost, sterk olivenolje.   | A: hvete, melk, sulfitt

Calabrese

230,-

Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, nduja, rødløk.   | A: hvete, melk

Vegana

220,-

Rødløk, halvtørkede cherrytomater, oliven, basilikum, kapers, hvitløksolje og oregano
(be om bøffelmozzarella for et vegetarisk alternativ)
| A: hvete

 

*Alle pizzaer kan serveres glutenfri (glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)

3 Corse menu di mare / Havets meny 

Meny

Antipasto – Baccalá alla vicentina 
Fra Røst til Vicenza. En typisk norditaliensk rett laget med stue saltet og tørket torsk (tørrfisk), servert med polenta-chips.   | A: fisk, melk, hvete

Primo – Chitarrina al gambero Rosso 
Chitarrina spaghetti tilberedt i skalldyrbisque, servert med halvtørkede cherryto-mater og rød reketartar fra Mazara del Vallo.   | A: hvete, skalldyr, sulfitt, selleri

Secondo – Rana Pescatrice
Stekt filet av breiflabb, servert med salat, syltede grønnsaker og sitrus beurre blanc.     | A: fisk, sennep, sulfitt, melk

Dolce – Millefoglie 
Butterdeigskake fylt med karamell, konditorkrem, bringebær og sjokoladeflak.               | A: melk, hvete, egg

* 3 retter (med primo): 560,-
* 3 retter (med secondo): 670,-
* Vinpakke: 490,-

3 Corse menu di terra / Skogens meny 

Meny

Antipasto – Uovo, patate e tartufo 
Posjert egg med trøffelkrem, stekt sopp, brødkrutonger, poteter, Parmigiano Reg- giano-skum og tynne skiver av sort trøffel.   | A: hvete, sulfitt, melk, egg

Primo – Bigolo all´anatra 
Fersk pasta med anderagu og demi-glace av and.   | A: hvete, sulfitt, selleri, egg

Secondo – Filetto al pepe verde 
Tilbake til fortiden – en tidløs rett fra italiensk tradisjon. Stekt indrefilet av okse servert med brokkoli- og potetpai, og en klassisk saus laget av fløte, oksekraft og grønn pepper.   | A: melk, sulfitt, selleri, sennep, egg

Dolce – Cioccolato e pera 
Sjokoladekake med pæregelé, serveres med pæresorbet.   | A: melk, egg

* 3 retter (med primo): 530,-
* 3 retter (med secondo): 680,-
* Vinpakke: 490,-

Menu in condivisione / Delingsmeny 

Få en typisk italiensk matopplevelse gjennom ulike forretter, hovedretter og desserter:

Aperitivo
Typisk italiensk fingermat før middag. | A: (spør servitøren om allergener)

Antipasto misto all italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter. | A:(spør servitøren om allergener)

La nostra pasta  
En reet som vil variere avhengig av tilgjengeligheten av ferske ingredienser.   | A: (spør servitøren om allergener)

Agnello 
Grillet lammecarrè servert med potetpurè, stekte grønnsaker
og demi-glace av rosmarin.   | A: melk, sulfitt

Dolci
Et utvalg av våre beste desserter.  | A: (spør din servitør om allergener)

* Meny: 870,-
* Vinpakke: 790,-

Barnemeny

Lasagna bolognese

149,-

Typisk italiensk hjemmelaget lasagne.   |A: melk, sulfitt, hevte

Pasta al pomodoro

149,-

Pasta med tomatsaus.   |A: hvete

Risotto al parmigiano reggiano

149,-

Carnaroli-risotto i en kremete saus av smør og parmesan.   | A: melk, selleri

Polpette della nonna

149,-

Italienske kjøttboller med tomatsaus og rosmarinbakt potet.   | A: melk, hvete

Pizza bambino

149,-

Mozzarella, tomatsaus, velg mellom italiensk skinke eller pølse.   | A: melk, hvete

Vegansk

3 CORSE VEGANO / VEGANSK  MENY 

Meny

Verza e patate 
Grillet savoykål, glasert med honning-sennep, servert med potetkrem.   | A: hvete, sulfitt, sennep

Fusillone alla Trapanese 
Fusillone-pasta servert med rød pesto av mandler og soltørkede tomater, toppet med basilikumkrem.   | A: hvete, mandler

Lamponi e cocco 
Bringebærpudding med kokos, limekjeks og rød fruktgelé.   | A: hvete

* Meny: 495,-
* Vinpakke: 490,-

Dessert

Dolci

Tiramisu

125,-

Tradisjonell italiensk dessert.   | A: melk, egg

Millefoglie

130,-

Butterdeigskake fylt med karamell, konditorkrem, bringebær og sjokoladeflak.   | A: melk, hvete, egg

Cioccolato e pera

125,-

Sjokoladekake med pæregelé, serveres med pæresorbet.   | A: melk, egg

Tartelletta limone e meringa

120,-

Sablè fylt med sitronkrem og marengs.   | A: mandel, melk, egg

Babà al rum

135,-

Typisk italiensk dessert, posjert i rom og fylt med krem og kandisert sitrus.   | A: egg, hvete, melk, sulfitt

Lamponi e cocco

125,-

Bringebærpudding med kokos, limekjeks og rød fruktgelé. | A: hvete

Formaggi Italiani

125,-

Et utvalg av 4 typiske italienske oster servert med brød og tilbehør.   | A: melk, nøtter, hvete