Meny

Middag

Antipasti

Verza e patate

175,-
Grillet savoykål, glasert med honning-sennep, servert med potetkrem
(V) A: mel, sulfitt, sennep

Uovo, patate e tartufo

195,-
Posjert egg med trøffelkrem, stekt sopp, brødkrutonger, poteter, Parmigiano Reggiano skum og tynne skiver av sort trøffel
A: sulfitt, gluten, melk, egg

Vitello Tonnato

190,-
Tynne skiver kalvekjøtt servert med tradisjonell tonnatosaus
A: sulfitt, fisk, selleri, egg

Battuta di manzo

185,-
Biff tartar servert med yoghurt fra Røros, demi-glace majones, rips og hasselnøttcrumble
A: fisk, sulfitt, laktose, sennep, nøtter

Baccalà alla vicentina

175,-
Fra Røst til Vicenza. En typisk norditaliensk rett laget med stuet, saltet og tørket torsk (tørrfisk), servert med polentachips
A: fisk, melk, mel

Antipasto all’italiana

159,- pr. pers
En smak av forskjellige italienske spesialiteter
(spør servitøren om allergener)

Primi

Chitarrina al gambero rosso

280,-
Chitarrina spaghetti tilberedt i skalldyrbisque, servert med halvtørkede cherrytomater og rød reketartar fra Mazara del Vallo
A: mel, skalldyr, sulfitt, selleri

Mezze maniche alla carbonara

230,-
Mezze maniche servert med stekt guanciale og kremet “carbonarasaus” laget av egg og pecorino
A: mel, egg

Risotto alla milanese

240,-
Kremet risotto av Carnaroli-ris med safran og braisert “Ossobuco”
A: selleri, sulfitt, melk

Bigolo all’anatra

240,-
Fersk pasta med anderagu og demi-glace av and
A: mel, sulfitt, selleri, egg

Fusillone alla trapanese

230,-
Fusillone servert med rød pesto, laget av mandler, soltørkede tomater, toppet med basilikumkrem
A: mel, mandler

Ziti alla Genovese

230,-
Ziti servert med typisk napolitansk pastasaus, laget av stuet biff og løk
A: mel, sulfitt

Secondi

Costata di manzo

(1-2 personer) 690,-
Tørrlagret biff (ca 600g) servert med sesongens grønnsaker og Barbera-gjæret blåbærsaus
A: selleri, sulfitt

Rana pescatrice

330,-
Stekt filet av breiflabb, servert med salat, syltede grønnsaker og sitrus beurre blanc
A: fisk, sennep, sulfitt, laktose

Pollo e patate

(Passer for 2 pers) 600,-
En helgrillet kylling (900/1000g) servert med sesongens grønnsaker og sitronmajones
A: egg, sulfitt

Agnello

380,-
Grillet lammecarrè servert med potetpurè, stekte grønnsaker og demi-glace av rosmarin
A: melk, sulfitt, selleri

Cavolfiore e topinambur

220,-
Stekt, glasert blomkål servert med bønnepurè og stekt jordskokk
A: sulfitt

Guancia al pomodoro

330,-
Stuet oksekjake med potetpurè, spinatsalat og demi-glace av tomat
A: melk, sennep, selleri

Filetto al pepe verde

389,-
Tilbake til fortiden, en tidløs rett fra italiensk tradisjon.
Stekt indrefilet av okse servert med brokkoli- og potetpai, og en klassisk saus laget av fløte, oksekraft og grønn pepper
A: melk, sulfitt, selleri, sennep

Pizza

Pizze

Margherita

190,-
Tomatsaus, mozzarella, basilikum, Parmigiano reggiano, olivenolje
A: mel, melk

Alla bufala

215,-
Mozzarella, halvtørkede cherrytomater, basilikum, bøffelmozzarella, Parmigiano Reggiano 30 mnd.
A: mel, fisk

Parma

250,-
Tomatsaus, mozzarella, Parmaskinke 24 mnd., rucola, Parmigiano Reggiano 30 mnd.
A: mel, melk

Guanciale e tartufo nero

270,-
Mozzarella, stekte poteter i tynne skiver, Guanciale og svart trøffel
A: mel, melk

Salsiccia e funghi

250,-
Mozzarella, hjemmelaget pølse, sesongens sopp, taleggio, persilleolje
A: mel, melk

Genovese

250,-
Mozzarella, typisk napolitansk stuet biff- og løkragu, soltørkede tomater, pecorino ost, sterk olivenolje
A: mel, melk, hasselnøtter, sulfitt

Calabrese

230,-
Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, nduja, rødløk
A: mel, melk

Vegana

220,-
Rødløk, halvtørkede cherrytomater, oliven, basilikum, kapers, hvitløksolje og oregano
(be om bøffelmozzarella for et vegetarisk alternativ)
A: mel

3-retters menu di mare / havets meny

3-Retters primi Antipasto / primo / dessert

560,-

Baccalà alla vicentina – A: fisk, melk, mel
Chitarrina al gambero rosso – A: mel, skalldyr, sulfitt, selleri
Millefoglie – A: melk, mel

Vinpakke

490,-

3-Retters secondi Antipasto / secondo / dessert

610,-

Baccalà alla vicentina – A: fisk, melk, mel
Rana pescatrice – A: fisk, sennep, selleri, laktose
Millefoglie – A: melk, mel

Vinpakke

490,-

3-retters menu di terra / skogens meny

3-Retters primi Antipasto / primo / dessert

530,-
Uovo, patate e tartufo – A: sulfitt, gluten, melk, egg
Bigolo all’anatra – A: mel, sulfitt, selleri, egg
Kanuga, crema inglese e sorbetto pera – A: melk, egg

Vinpakke

490,-

3-Retters secondi Antipasto / secondo / dessert

680,-
Uovo patate e tartufo – A: sulfitt, gluten, melk, egg
Filetto al pepe verde – A: melk, sulfitt, selleri
Kanuga, crema inglese e sorbetto pera – A: melk, egg

Vinpakke

490,-

Menu in condivisione / Delingsmeny

Menu in condivisione

870,- pr pers
Få en typisk italiensk matopplevelse gjennom ulike forretter, hovedretter og desserter:

Aperitivo
Typisk italiensk fingermat før middag (spør servitøren om allergener)

Antipasto misto all italiana
En smak av forskjellige italienske spesialiteter (spør servitøren om allergener)

Primi
Fusillone alla trapanese. Fusillone-pasta servert med rød pesto av mandler og soltørkede tomater,
toppet med basilikumkrem A: mel, mandler

Secondi
Agnello. Grillet lammecarrè servert med potetpurè, stekte grønnsaker
og demi-glace av rosmarin A: melk, sulfitt

Dolci
Et utvalg av våre beste desserter (spør din servitør om allergener)

Vinpakke

790,-

Barnemeny

Lasagna bolognese

149,-
Typisk italiensk hjemmelaget lasagne
A: melk, sulfitt, mel

Pasta al pomodoro

149,-
Pasta med tomatsaus
A: mel

Risotto al parmigiano reggiano

149,-
Carnaroli-risotto i en kremet saus av smør og parmesan
A: melk, mel

Polpette della nonna

149,-
Italienske kjøttboller med tomatsaus og rosmarinbakt potet
A: melk, mel

Pizza bambino

149,-
Mozzarella, tomatsaus, velg mellom italiensk skinke eller pølse
A: Melk, gluten

Vegansk

3 Retters Vegansk

3-Retters vegan Antipasto / primo / dessert

495,-
Verza e patate – A: mel, sulfitt
Fusillone alla trapanese – A: mel, mandler
Budino cocco e lamponi – A: mel

Vinpakke

490,-

*Alle pizzaer kan serveres glutenfri (glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)

Dessert

Dolci

Tiramisu

125,-
Tradisjonell italiensk dessert
A: melk, egg

Millefoglie

130,-
Butterdeigskake fylt med karamell, konditorkrem, bringebær og sjokoladeflak
A: melk, mel

Cioccolato e pera

125,-
Sjokoladekake med pæregelé, serveres med pæresorbet
A: melk, egg

Tartelletta limone e meringa

120,-
Sablè fylt med sitronkrem og marengs
A: mandel, melk, egg

Babà al rum

135,-
Typisk italiensk dessert, posjert i rom og fylt med krem og kandisert sitrus
A: egg, gluten, melk, sulfitt

Lamponi e cocco

125,-
Bringebærpudding med kokos, limekjeks og rød fruktgelé
A: mel

Formaggi Italiani

125,-
Et utvalg av 4 typiske italienske oster servert med brød og tilbehør
A: melk, nøtter, mel