Meny
Antipasti
Dry-age carpaccio
45 dager tørrmodnet carpaccio av ung “Scottona”-okse fra Kurai programmet,servert med saus av “Grindal” geitost, ponzu-marinade, brent løkkrem og hasselnøtt-crumble | A: soya, melk, hasselnøtter
Tasta sale di salsiccia
Hjemmelaget pølse servet med gresskarkrem, karamellisert raddicchio og persilleolje.| A: sulfitt, melk, selleri
Asparago
Lett varmet asparges servert med vegansk beurre blanc, vårløkolje og sesam “pane carasau”. | A: sulfitt, sesam, sennep
Antipasto misto di terra
Et utvalg av italienske og hjemmelagde spesialiteter. |A: hvete, melk, sulfitt, fisk, egg
Scampi alla Catalana
Norsk sjøkreps servert med en katalansk garnitur av tomater, løk og urter i en vinaigrette-dressing og persillemajones. | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt
Primi
Pacchero ragù Napoletano
Pacchero med napolitansk ragù, laget med hele stykker av storfe, svin og hjemmelaget salsiccia, langsomt kokt i tomat- og basilikumsaus, servert med Parmigiano-fondue.| A: hvete, selleri, melk, sulfitt
Linguina all´astice
Halv hummer servert med linguine i en hummersaus med cherrytomater, basilikum og persille. | A: hvete, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt
Risotto alla scarola
Kremet risotto med puré av escarole (italiensk bladgrønnsak fra sikorifamilien), servert med saus av “Grindal” geitost og hjemmelaget ’nduja-krem. | A: sulfitt, melk
Fregola ai Frutti di Mare
Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat. | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete
Pennone salsiccia e funghi
Pennone servert med hjemmelaget salsiccia og Cardoncello-sopp, med gressløk- og soppsaus. | A: wheat, sulfites , soya, milk
Fettuccina vegana ai funghi
Vegansk fettuccine servert med Cardoncello-sopp og kremet soppsaus. | A: wheat, sulfites , soya
Secondi
Entrecôte dry-aged
300 g tørrmodnet entrecôte i 45 dager fra ung “Scottona”-kvigefra Kurai-programmet, servert med poteter, smørdampede gulrøtter, asparges og rødvinssaus. / A: selleri, sulfitt, sennep, melk
Costata di vacca
45 dager tørrmodnet côte de boeuf fra moden tysk ku, del av Venus-utvalget, servert med bakt potet, rødvinssaus og gremolata. (Fra 700 g – spør servitøren din) | A: selleri, sulfitt, sennep, melk
Filetto di manzo
Grillet indrefilet av biff servert med rødvinssaus, poteter, asparges og sesongens grønnsaker. | A: selleri, sulfitt, sennep, melk, soya
Stinco d ́Agnello
Lammeknoke braisert i cacciatora-saus, servert med røkt potetpuré og grillet radicchio
| A: selleri, sulfitt, melk, sennep
Ippoglosso in Guazzetto
Dagens ferske fisk i tomatisert fiskekraft med cherrytomater, syltet løk, sennep og kapers, servert med røkt potetpuré og marinert fennikel. | A:melk, bløtdyr, fisk, sennep, sulfitter, skalldyr
Cavolfiore e Mandorle
Glasert blomkål med vegansk BBQ-saus av blomkål, blomkål-mandelpuré og marinert fennikel. | A: soya, mandler, sulfitter, selleri
Contorni
Patate arrosto
Ovnsstekte poteter med rosmarin og hvitløk | A: sennap
Verdure alla Brace
Grillede sesongens grønnsaker | A: melk
Insalata
Blandet grønn salat med cherrytomater og rødløk
| A: sennep, sulfitter
Asparagi
Grillet asparges med honning og ponzu-vinaigrette. | A: sennep, soya
Purè di patate affumicato
Kremet røkt potetmos med smør og fløte. | A: melk
Pizza
Margherita
Tomatsaus, mozzarella fior di latte, basilikum, Parmigiano Reggiano 30 mnd. og olivenolje. | A: hvete, melk
Alla bufala
Mozzarella, halvtørkede cherrytomater, basilikum, bøffelmozzarella, Parmigiano Reggiano 30 mnd..
| A: hvete, melk
Alle salsicce piccanti
Tomatsaus, mozzarella, rødløk, med hjemmelaget ’nduja og sterk salsiccia. | A: hvete, melk
Parma
Tomatsaus, mozzarella, Parmaskinke 24 mnd., rucola og Parmigiano Reggiano 30 mnd.
| A: hvete, melk
Ventricina della casa
Mozzarella, hjemmelaget sterk ventricina, gorgonzola og karamellisert radicchio. | A: hvete, melk
D’autunno
Bøffelmozzarella, jordskokkrem, fennikelsalami og olivenpulver. | A: hvete, melk
Campidanese
Tomatsaus, mozzarella, hjemmelaget salsiccia, løk og sardinsk pecorino. | A: hvete, melk
Alle Acciughe
Tomatsaus, semi-tørkede cherrytomater, basilikum, rødløk, Cantabrianske ansjoser, oregano, fersk hvitløk (uten mozzarella). | A: hvete, melk, fisk
Vegana
Tomatsaus, rødløk, semi-tørkede cherrytomater, oliven, basilikum, kapers, hvitløksolje og oregano (be om bøffelmozzarella for en vegetarisk versjon). | A: hvete
*Alle pizzaer kan serveres glutenfri
(glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)
Dessert
Tiramisu
Tradisjonell italiensk dessert.
| A: melk, egg
Creme Brulèe al Pistacchio e Lamponi
Pistasj crème brûlée servert med pistasj crumble og bringebæris.
| A: nøtter, mandel, melk, egg , hvete
Torta al cioccolato
Sjokoladeganache med sjokoladetuile, vaniljeis, kirsebærgelé og crumble. | A: melk, egg
Sorbetto alle more
Vegansk bjørnebærsorbet med vegansk crumble, toppet med kokos- og lime-skum | A: ingen
Gelato Affumicato e Balsamico 25 Anni
Hjemmelaget is med røkt melk fra Høstadsand gård, mandel-pasta frolla,
blåbær og 25-års balsamicoeddik fra Modena
| A: hvete, melk, mandler, sulfitter, egg
Formaggi
Et utvalg av fire oster, servert med brød og hjemmelaget honning
| A: valnøtter, melk, hevte
Pasta al pomodoro
|A: hvete
Risotto al parmigiano reggiano
| A: melk, selleri
Pizza bambino
| A: melk, hvete
*Alle pizzaer kan serveres glutenfri
(glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)
3 Corse Menu di Mare / Havets meny
Meny
Antipasto – Scampi alla Catalana
Norsk scampi servert med en katalansk salat av tomater, løk og urter i en vinaigrette-dressing og persillemajones.
| A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, egg
Primo – Fregola ai Frutti di Mare
Fregola (typiske sardinske pastaperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat
| A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete
Secondo – Pesce in Guazzetto
Dagens ferske fisk i tomatisert fiskekraft med cherrytomater, syltet løk, sennep og kapers, servet med røkt potetpuré og syrlig salat
| A:melk, bløtdyr, fisk, sennep, sulfitter, skalldyr
Dolce – Creme Brulèe al Pistacchio
Pistasj crème brûlée servert med pistasjcrumble og bringebæris
| A: nøtter, mandel, melk, egg , hvete
–
* 3 retter (med primo): 680,-
* 3 retter (med secondo): 785,-
* Vinpakke: 525,-
3 Corse Menu di Terra / Skogens Meny
Meny
Antipasto – Tasta sale di salsiccia
Hjemmelaget pølse servet med gresskarkrem, karamellisert raddicchio og persilleolje.
| A: selleri, melk, sulfitt
Primo – Pennone salsiccia e funghi
Pennone servet med hjemmelaget salsicciao og Cardoncello- sopp, med gressløk og soppsaus. | A: hvete, melk, sulfitter, soya
Secondo – Filetto di Manzo
Grillet indrefilet av biff servert med rødvinssaus, poteter, asparges og sesongens grønnsaker
| A: sulfitt,selleri, sennep, soya, melk
Dolce – Torta al cioccolato
Sjokoladeganache med sjokoladetuile, vaniljeis, kirsebærgelé og crumble.
| A: melk, egg
–
* 3 retter (med primo): 615,-
* 3 retter (med secondo): 805,-
* Vinpakke: 525,-
3 Corse Menu Vegano / Vegansk Meny
Meny
Antipasto – Asparago
Lett varmet asparges servet med vegansk beurre blanc, vårløkolje og sesam “pane carasau. | A: sulfitt sesam, sennep
Primo – Fettucina ai funghi vegana
Fersk vegansk fettuccina med kremet soppsaus, cardoncelli-sopp og smørglasert scimegi-sopp, toppet med persilleolje
| A: hvete, selleri, sulfitter, soya
Secondo – Cavolfiore e Mandorle
Glasert blomkål med vegansk BBQ-saus av blomkål, blomkål-mandelpuré og syrlig salat
| A: soya, mandler, sulfitter, selleri
Dolce – Sorbetto alle more
Vegansk bjørnebærsorbet med vegansk crumble, toppet med kokos- og lime-skum
| A: Ingen
–
* 3 retter (med primo): 589,-
* 3 retter (med secondo): 654,-
* Vinpakke: 525,-
