Meny

Antipasti

Dry-age carpaccio

245,-

45 dager tørrmodnet carpaccio av ung “Scottona”-okse fra Kurai programmet,servert med saus av “Grindal” geitost, ponzu-marinade, brent løkkrem og hasselnøtt-crumble | A: soya, melk, hasselnøtter

Tasta sale di salsiccia

230,-

Hjemmelaget pølse servet med gresskarkrem, karamellisert raddicchio og persilleolje.| A: sulfitt, melk, selleri

Asparago

239,-

Lett varmet asparges servert med vegansk beurre blanc, vårløkolje og sesam “pane carasau”. | A: sulfitt, sesam, sennep

Antipasto misto di terra

239,-

Et utvalg av italienske og hjemmelagde spesialiteter. |A: hvete, melk, sulfitt, fisk, egg

Scampi alla Catalana

259,-

Norsk sjøkreps servert med en katalansk garnitur av tomater, løk og urter i en vinaigrette-dressing og persillemajones. | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt

Primi

Pacchero ragù Napoletano

254,-

Pacchero med napolitansk ragù, laget med hele stykker av storfe, svin og hjemmelaget salsiccia, langsomt kokt i tomat- og basilikumsaus, servert med Parmigiano-fondue.| A: hvete, selleri, melk, sulfitt

Linguina all´astice

365,-

Halv hummer servert med linguine i en hummersaus med cherrytomater, basilikum og persille. | A: hvete, fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt

Risotto alla scarola

249,-

Kremet risotto med puré av escarole (italiensk bladgrønnsak fra sikorifamilien), servert med saus av “Grindal” geitost og hjemmelaget ’nduja-krem. | A: sulfitt, melk

Fregola ai Frutti di Mare

269,-

Fregola (typiske sardinske pas taperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat.  | A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Pennone salsiccia e funghi

249,-

Pennone servert med hjemmelaget salsiccia og Cardoncello-sopp, med gressløk- og soppsaus. | A: wheat, sulfites , soya, milk

Fettuccina vegana ai funghi

243,-

Vegansk fettuccine servert med Cardoncello-sopp og kremet soppsaus. | A: wheat, sulfites , soya

Secondi

Entrecôte dry-aged

559,-

300 g tørrmodnet entrecôte i 45 dager fra ung “Scottona”-kvigefra Kurai-programmet, servert med poteter, smørdampede gulrøtter, asparges og rødvinssaus. / A: selleri, sulfitt, sennep, melk

Costata di vacca

159,- x hg

45 dager tørrmodnet côte de boeuf fra moden tysk ku, del av Venus-utvalget, servert med bakt potet, rødvinssaus og gremolata. (Fra 700 g – spør servitøren din) | A: selleri, sulfitt, sennep, melk

Filetto di manzo

449,-

Grillet indrefilet av biff servert med rødvinssaus, poteter, asparges og sesongens grønnsaker. | A: selleri, sulfitt, sennep, melk, soya

Stinco d ́Agnello

395,-

Lammeknoke braisert i cacciatora-saus, servert med røkt potetpuré og grillet radicchio
| A: selleri, sulfitt, melk, sennep

Ippoglosso in Guazzetto

395,-

Dagens ferske fisk i tomatisert fiskekraft med cherrytomater, syltet løk, sennep og kapers, servert med røkt potetpuré og marinert fennikel. | A:melk, bløtdyr, fisk, sennep, sulfitter, skalldyr

Cavolfiore e Mandorle

315,-

Glasert blomkål med vegansk BBQ-saus av blomkål, blomkål-mandelpuré og marinert fennikel. | A: soya, mandler, sulfitter, selleri

Contorni

Patate arrosto

70,-

Ovnsstekte poteter med rosmarin og hvitløk | A: sennap

Verdure alla Brace

70,-

Grillede sesongens grønnsaker | A: melk

Insalata

65,-

Blandet grønn salat med cherrytomater og rødløk
| A: sennep, sulfitter

Asparagi

90,-

Grillet asparges med honning og ponzu-vinaigrette. | A: sennep, soya

Purè di patate affumicato

60,-

Kremet røkt potetmos med smør og fløte. | A: melk

Pizza

Margherita

205,-

Tomatsaus, mozzarella fior di latte, basilikum, Parmigiano Reggiano 30 mnd. og olivenolje. | A: hvete, melk

Alla bufala

259,-

Mozzarella, halvtørkede cherrytomater, basilikum, bøffelmozzarella, Parmigiano Reggiano 30 mnd..
| A: hvete, melk

Alle salsicce piccanti

269,-

Tomatsaus, mozzarella, rødløk, med hjemmelaget ’nduja og sterk salsiccia. | A: hvete, melk

Parma

269,-

Tomatsaus, mozzarella, Parmaskinke 24 mnd., rucola og Parmigiano Reggiano 30 mnd.
| A: hvete, melk

Ventricina della casa

269,-

Mozzarella, hjemmelaget sterk ventricina, gorgonzola og karamellisert radicchio. | A: hvete, melk

D’autunno

269,-

Bøffelmozzarella, jordskokkrem, fennikelsalami og olivenpulver. | A: hvete, melk

Campidanese

259,-

Tomatsaus, mozzarella, hjemmelaget salsiccia, løk og sardinsk pecorino. | A: hvete, melk

Alle Acciughe

230,-

Tomatsaus, semi-tørkede cherrytomater, basilikum, rødløk, Cantabrianske ansjoser, oregano, fersk hvitløk (uten mozzarella). | A: hvete, melk, fisk

Vegana

230,-

Tomatsaus, rødløk, semi-tørkede cherrytomater, oliven, basilikum, kapers, hvitløksolje og oregano (be om bøffelmozzarella for en vegetarisk versjon). | A: hvete

*Alle pizzaer kan serveres glutenfri
(glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)

Dessert

Tiramisu

149,-

Tradisjonell italiensk dessert.
| A: melk, egg

Creme Brulèe al Pistacchio e Lamponi

155,-

Pistasj crème brûlée servert med pistasj crumble og bringebæris.
| A: nøtter, mandel, melk, egg , hvete

Torta al cioccolato

155,-

Sjokoladeganache med sjokoladetuile, vaniljeis, kirsebærgelé og crumble. | A: melk, egg

Sorbetto alle more

139,-

Vegansk bjørnebærsorbet med vegansk crumble, toppet med kokos- og lime-skum | A: ingen

Gelato Affumicato e Balsamico 25 Anni

155,-

Hjemmelaget is med røkt melk fra Høstadsand gård, mandel-pasta frolla,
blåbær og 25-års balsamicoeddik fra Modena

| A: hvete, melk, mandler, sulfitter, egg

Formaggi

190,-

Et utvalg av fire oster, servert med brød og hjemmelaget honning
| A: valnøtter, melk, hevte

Barnemeny

Pasta al pomodoro

149,-
Pasta med tomatsaus.   
|A: hvete

Risotto al parmigiano reggiano

149,-
Carnaroli-risotto i en kremete saus av smør og parmesan. 
 | A: melk, selleri

Pizza bambino

149,-
Mozzarella, tomatsaus, velg mellom italiensk skinke eller pølse. 
 | A: melk, hvete

*Alle pizzaer kan serveres glutenfri
(glutenfri pizza kan inneholde spor av gluten)

3 Corse Menu di Mare / Havets meny

Meny

Antipasto –  Scampi alla Catalana
Norsk scampi servert med en katalansk salat av tomater, løk og urter i en vinaigrette-dressing og persillemajones.
| A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, egg

Primo – Fregola ai Frutti di Mare  
Fregola (typiske sardinske pastaperler laget av durumhvete) servert med fersk sesongbasert sjømat
| A: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, hvete

Secondo – Pesce in Guazzetto
Dagens ferske fisk  i tomatisert fiskekraft med cherrytomater, syltet løk, sennep og kapers, servet med røkt potetpuré og syrlig salat
| A:melk, bløtdyr, fisk, sennep, sulfitter, skalldyr

Dolce – Creme Brulèe al Pistacchio
Pistasj crème brûlée servert med pistasjcrumble og bringebæris
| A: nøtter, mandel, melk, egg , hvete

* 3 retter (med primo): 680,-
* 3 retter (med secondo): 785,-
* Vinpakke: 525,-

3 Corse Menu di Terra / Skogens Meny

Meny

Antipasto – Tasta sale di salsiccia            
Hjemmelaget pølse servet med gresskarkrem, karamellisert raddicchio og persilleolje.
| A: selleri, melk, sulfitt

Primo – Pennone salsiccia e funghi 
Pennone servet med hjemmelaget salsicciao og Cardoncello- sopp, med gressløk og soppsaus. | A: hvete, melk, sulfitter, soya

Secondo – Filetto di Manzo
Grillet indrefilet av biff servert med rødvinssaus, poteter, asparges og sesongens grønnsaker
| A: sulfitt,selleri, sennep, soya, melk

Dolce – Torta al cioccolato 
Sjokoladeganache med sjokoladetuile, vaniljeis, kirsebærgelé og crumble.
| A: melk, egg

* 3 retter (med primo): 615,-
* 3 retter (med secondo): 805,-
* Vinpakke: 525,-

3 Corse Menu Vegano / Vegansk Meny

Meny

Antipasto – Asparago  
Lett varmet asparges servet med vegansk beurre blanc, vårløkolje og sesam “pane carasau. | A: sulfitt sesam, sennep

Primo – Fettucina ai funghi vegana                
Fersk vegansk fettuccina med kremet soppsaus, cardoncelli-sopp og smørglasert scimegi-sopp, toppet med persilleolje
| A: hvete, selleri, sulfitter, soya

Secondo – Cavolfiore e Mandorle           
Glasert blomkål med vegansk BBQ-saus av blomkål, blomkål-mandelpuré og syrlig salat
| A: soya, mandler, sulfitter, selleri

Dolce – Sorbetto alle more                                            
Vegansk bjørnebærsorbet med vegansk crumble, toppet med kokos- og lime-skum
| A: Ingen

* 3 retter (med primo): 589,-
* 3 retter (med secondo): 654,-
* Vinpakke: 525,-